2015

13 september 2015

Vandaag is Ayoka uitgebracht op de Kampioensclubmatch van de RRCN in Houten. Aangezien ze buitenshows beter weet te waarderen, heb ik besloten haar alsnog in te schrijven. Van een sterke groep van 17 dames in de open klasse die allemaal een uitmuntend kregen, werd Ayoka uitgeselecteerd bij de laatste 8. Helaas geen plaatsing, maar ik ben wel blij met dit resultaat.

12 juli 2015

Een goede gewoonte maar weer een keertje oppakken, al tikt het wel wat lastig als er een kat tussen je armen ligt te knorren. Kyara ligt op haar vaste plekje boven, Tisha en Donna hebben de bank en de mand verkozen en logé Kenzo ligt op het hondenbed. Diep in dromenland, want ze hebben even heerlijk de energie eruit kunnen lopen op het KC-terrein. Wel zo gemakkelijk met 4 honden, waarvan 1 loops is. Kan ze gewoon even los haar rondjes rennen en de konijntjes thuisbrengen.

Morgen gaan we naar de DA, voor het testen van de progesteronwaarden, zodat we goed kunnen bepalen wanneer we af moeten reizen naar Denemarken. Dat zal deze week zijn, maar is preciezer is wel handig.

Vandaag maar eens de website op orde gebracht. Er is nog wel wat werk te doen, maar het gaat de goede kant op. Ik was erg tevreden met de oude versie, maar de provider besloot over te stappen op een andere websitebouwsysteem. Dat was een gigafout wat mij betreft. Ik ben absoluut handig met programma’s, maar met deze kon ik echt niet uit de voeten. En daar bleken veel meer mensen last van te hebben.

Kyara is ‘still going strong’ zoals dat wordt gezegd. Ze heeft haar goede en slechte momenten en dagen. Maar zIe is nog vrolijk, struint lekker rond, geniet van het leven en hobbelt nog op haar gemakje een uurtje met je mee.

Tisha heeft wat meer last van schommelingen bij het inregelen van het schildklierhormoon. Ze is overigens nog steeds lekker vrolijk en onbenullig. Je merkt alleen dat met name door het warme weer haar energie op een lager peil staat, waardoor ze sneller hijgt en achter je aan begint te sjokken.