Zeker weten?

Weet u zeker dat u een Rhodesian Ridgeback wilt?? (lees eerst even dit)

Ga eens wandelen op straat met één arm zoveel mogelijk uitgestrekt. Probeer na een aantal  passen om je arm nog verder uit te strekken. Zeg met een vriendelijke stem een aantal keren het commando “volg”. Roep nu een aantal keren harder het comando “volg”.
Schreeuw nu een keer “stop nu eens met trekken”, negeer de blikken van de voorbijgangers! .

Vergeet de luxe BMW en koop maar gelijk een bestelbus (er komt vast nog een Ridgeback bij). Koop wat koekjes en wat botjes. Stamp wat koekjes fijn, op de bekleding van de stoelen en ook in de achterbank. Gooi de botjes los in de auto

Ga je leuk aankleden om een keer uit te gaan. Probeer nu zo stilletjes mogelijk weg te lopen. Loop tot halverwege het tuinpad,ga dan terug. Probeer het 5 minuten later nog eens. Ga maar weer terug. Zet de radio aan en maak kalmerende geluiden. Probeer het nu nog eens. Loop maar weer terug naar binnen en bel uw vrienden maar op of ze naar u willen komen ipv samen uit te gaan.

Hebt u net de tuin zomerklaar??
Vraag dan of alle kinderen uit de buurt in uw tuin komen voetballen!

Oefen eens om op het puntje van Uw stoel te zitten. Probeer verschillende manieren uit om een kopje koffie op de armleuning van uw stoel te laten balanceren.
Eet er stilletjes een koekje bij! Geef het maar op en strooi de rest van de kruimels over de zitting van de stoel!

Bind twee vorken aan de hondenriem en hang deze aan de kapstok. Probeer meerdere malen om de riem stilletjes te pakken. Wanneer de vorken rinkelen, krap je jezelf hard over je scheenbeen met de vorken. Herhaal deze procedure meerdere keren. En herhaal alles wat je zegt tenminste 5x.

Als er visite binnenkomt, laat deze op de bank plaatsnemen.
Gooi gelijk een zak met aardappelen van 35kg op hun schoot en wrijf meerdere malen met een natte spons in hun gezicht!

Ga eens oefenen om iets heel snel uit de koelkast te halen.
Bedenk van te voren wat je wil hebben en waar het staat.
Doe de deur open, pak wat je wil hebben en doe heel snel de deur weer dicht.
Duurt dit alles langer dan 10 seconden, helaas dan ben je de inhoud van de koelkast voor een groot gedeelte kwijt!

Begin met het zemen van de ramen. Zijn ze schoon??
Prima, maak je handen dan nu lekker vet en veeg deze tegen de ramen. Herhaal dit minstens 2x per dag.
Maak met een stofzuiger de vloer schoon, pak daarna een pot met zand en strooi deze over de vloer heen. Maak de vloer weer schoon. Herhaal dit minstens 2 x per dag!

Ga eens op bezoek bij mensen die al een Rhodesian Ridgeback hebben en vraag hoe het zover is gekomen dat ze toestaan dat hun Rhodesian Ridgeback zich af en toe zo belachelijk gedraagt.
Vraag hoe ze het voor elkaar hebben gekregen dat de pup wat langer wil slapen en hoe ze hem zindelijk hebben gekregen.
Hoe ze hun Ridgeback tafelmanieren hebben geleerd,(wees gerust, de Ridgeback leert het echt wel allemaal).

Om eens te ervaren hoe uw nacht eruit ziet als u een Ridgebackpup heeft, ga dan om 10 uur ‘s-avonds naar bed.
Zet de wekker op middernacht en gooi jezelf met geweld op de grond. Leg een zware zak aardappelen op het dekbed en probeer weer om onder de dekens te komen. Zet de wekker op half 6 en sla net voor je wakker wordt jezelf in het gezicht met een natte spons!

Kun je tegen de rotzooi die een Ridgeback maakt?
Om dat uit te vinden, probeer je het volgende: zorg eerst dat je heel je huis hebt schoon gepoetst. Gooi dan een emmer met modder over de net gedweilde keukenvloer. Smeer de rest van de modder aan de zijkant van de keukenkastjes, van de koelkast en van de oven. Maak ook met modder een paar stappen op de vloerbedekking in de woonkamer en in de hal. Steek je vingers in een bloempot en veeg ze af aan de muur.

1908245_763309210367414_1054652526_n